Gjestebok

Kjære besøkende på Flatøy fyr. Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Dersom du opplever noe du mener kunne vært forbedret på Flatøya blir vi i styret glad om du også sender en mail til en av oss, slik at vi er sikker på å få tilbakemeldingen. Du finner mailadressene våre under styreopplysninger.

Skrevet av Bjørn, 12. aug, 2019

Flotte bilder og fin side. Ser ut som en plass som er vel verd et besøk.

E-post:

bjornie4
@icloud.com

Skrevet av Jarle, 4. sep, 2018

Flotte bilder og fin side. Ser ut som en plass som er vel verd et besøk.

E-post:

Hjemmeside:

@dinstorbyferie.no
admin

Skrevet av S. Brungot, 10. okt, 2017

Flott og informativ side, mye spennende at lese :)

Skrevet av Heidi, 27. jul, 2017

Tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som bruker av tiden deres til å ta vare på denne kulturskatten! Dere er ekte hverdagshelter!
Vi har hatt noen nydelige dager på fyret takket være dere! Vi forelsket oss fullstendig i Flatøy fyr og ble mye lenger enn planlagt. Tenk å få oppleve denne fantastiske plassen, kjenne på vær og vind, kunne søke ly og sitte varmt og godt inne mens vinden uler ute og regnet pisker mot rutene. Vi satte pris på muligheten til å lære litt om, og fundere litt rundt kystkultur, og hvordan livet må ha vært for de som hadde sitt daglige virke her ute. Sommeren er mild med lange lyse dager og fantastisk utsikt, men hvordan var de lange mørke vintrene?
For et sted! For en historie!
Tusen takk for at dere tar vare på dette! Stå på! Dere gjør en viktig jobb! Håper virkelig å kunne komme tilbake igjen!

E-post:

@gmail.com
heidiryen

Skrevet av Svein, 8. des, 2016

God dag, veldig bra internett side du har der.